Vacature vakleerkracht bewegingsonderwijs (0.6 – 1.0 wtf)

Ben je bevoegd als gymdocent en wil je werken bij de leukste scholengroep van Het Gooi?

Ben jij iemand die het een uitdaging vindt om de kwaliteiten van leerlingen naar boven te halen? Ben je bovendien bevoegd als vakdocent bewegingsonderwijs en wil je werken bij de leukste scholengroep van Het Gooi? Proceon zoekt flexibele (afgestudeerde) vakleerkrachten bewegingsonderwijs (wtf 0.6 – 1.0). Als vakleerkracht ben jij vast inzetbaar op meerdere van onze Proceon scholen, waardoor jij de kans krijgt om in afwisselende schoolteams te werken en aan meerdere groepen les kan geven. Onze scholen liggen maximaal 23 km van elkaar af.

 

Onze 17 Proceon basisscholen in Het Gooi bieden in alle opzichten aandacht en veiligheid voor de kinderen. Ons doel is kinderen te laten groeien tot zelfstandige, sociale mensen. Sport, gym, spel en bewegen in groep 1 t/m 8 dragen hieraan bij. We werken elke dag weer vol energie om de wereldburgers van de toekomst op te leiden. Versterk jij onze scholengroep met passie en kennis voor het vak?

 

Wie ben jij?

 • Je hebt passie voor bewegingsonderwijs
 • Je bent een teamplayer die stevig in zijn/haar schoenen staat 
 • Je bent flexibel en inzetbaar op meerdere basisscholen waarbij jij past
 • Je hebt een duidelijke en prettige communicatiestijl richting de kinderen, ouders en collega's 
 • Je hebt een afgeronde ALO-opleiding of in de afrondende fase van jouw studie
 • Ben je starter of heb je al ervaring? Onze scholengroep heeft plek voor jou! 

 

Wat bieden wij?

 • Een fulltime of parttime functie; werkdagen in overleg 
 • Een organisatie van ±350 onderwijskundigen waar jij binnen fijne en kundige schoolteams welkom wordt geheten
 • Een marktconform salaris in schaal LB CAO PO met alle andere arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling 
 • Een ruime werkkostenregeling, bijvoorbeeld sporten met korting, collectieve verzekeringen, fietsplan en onbelaste reiskosten
 • De mix van de kleinschaligheid en persoonlijke omgeving op school en ondersteuning vanuit stichting Proceon, waar scholingen en workshops voor persoonlijke groei worden aangeboden
 • Een gymnetwerk waar je je bij aansluit en kan sparren over jouw onderwijs en de invulling daarvan

 

Ben jij onze nieuwe vakleerkracht bewegingsonderwijs?

Wij leren je graag kennen en gaan met jou in gesprek bij welke scholen jij aan de slag wil gaan. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rob Salij (r.salij@proceon.nl)

Ben je geïnteresseerd? Dan zien we jouw sollicitatie heel graag tegemoet via onderstaande button met jouw cv en beknopte motivatie. 

 

Proceon als werkgever

Proceon Scholengroep bestuurt 17 basisscholen in Het Gooi. Al onze scholen zijn per 2023 aangesloten bij het UNESCO-scholennetwerk. Wij geloven in de kracht van samen leren en ontwikkelen geïnspireerd door christelijke idealen over een leefbare wereld voor iedereen. Dat geldt voor de kinderen op onze scholen en de ruim driehonderd collega’s die bij ons werken. Versterk jij onze scholengroep met passie en kennis voor het vak? Kom in contact met de leukste scholengroep uit Het Gooi! Meer weten over Proceon als werkgever? Kijk wat werknemers over Proceon zeggen! 

Media